На Кіровоградщині затримали чоловіка з рушницею, який погрожував перехожим

10.07.2020 10:53
image

У Бобринецькому районі затримали чоловіка з рушницею, який погрожував перехожим. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу порушника, ним виявися 28-річний місцевий житель.

Попередньо встановили, що громадянин вийшов із території свого домоволодіння на вулицю з мисливською рушницею та почав висловлювати погрози перехожим про заподіяння їм тілесних ушкоджень із застосуванням зброї.

Налякані місцеві жителі стали ховатися по домівках та сповістили про те, що відбувається, поліцейських. Правоохоронці затримали особу у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У результаті проведення обшуку у будинку чоловіка знайшли та вилучили гладкоствольну мисливську рушницю, заряджену двома набоями. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Особі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Переглядiв: 799