На Кіровоградщині затвердили нові тарифи на воду

20.06.2019 08:02

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг затвердила нові тарифи на водопостачання та водовідведення для споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив комерційний директор підприємства Олександр Головченко.

Так, зростання тарифів для жителів приватного сектору у випадку наявності послуг водопостачання  та водовідведення складе 14,8%. Для жителів багатоповерхівок тариф зросте н 10,7%.

«Це тариф на 2019 рік, і він вступить у силу з моменту його публікації у виданні «Урядовий кур’єр». Рішення Нацкомісія прийняла 18 червня. Для приватного сектора і багатоквартирних будинків тариф буде єдиним, оскільки за новим законом «Про житлово-комунальні послуги» надання послуги водопостачання в багатоквартирних будинках з використанням внутрішньо будинкових мереж вже скасована. Тому ми за єдиним тарифом надаємо послуги і приватним будинкам і багатоповерхівкам», - повідомив Головченко.

Наразі тариф на водопостачання та водовідведення для приватного сектору складає 24,972 грн за куб. м, для багатоквартирних будинків – 25,908 грн. за куб.м. Новий тариф буде єдиним і складатиме 28,68 грн. за куб.м.

 

Переглядiв: 4730