На Кіровоградщині завершили роботу щодо зведення нового храму (ВІДЕО)

13.07.2020 09:12

На Кіровоградщині на території державної установи «Петрівська виправна колонія (№49)» свої двері для проведення божественної літургії відчинив новозведений храм названий на честь Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла. Про це повідомляється на сторінці установи у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, зведення храму тривало 5 років. 19 травня 2015 року відбулося освячення місця та закладено перший камінь, а вже 13 грудня 2019 року відбулася ще одна знаменна подія – підняття купола.

«Зведення храму, варто назвати одним з яскравих прикладів дієвої співпраці адміністрації колонії, засуджених та небайдужих громадян та організацій, які забезпечили спонсорські пожертвування. Адже духовна опіка в установі має важливий виховний вплив на засуджених та забезпечує їм право на свободу віросповідання. Розділяючи духовну радість, ми вкотре зазначаємо, що життя складне, головне вміти робити з помилок певні висновки і ніколи не пізно визнати свої помилки і почати життя з чистого аркушу», - зазначають у державній установі.

Переглядiв: 1363