На Кіровоградщині знайшли підпільний цех з виробництва цигарок та алкоголю (ФОТО)

22.02.2018 12:24
image

На Кіровоградщині податкова міліція викрила чотири підпільних цехи з незаконного виготовлення підакцизних товарів. Про це сайту DOZOR повідомили в головному управлінні фіскальної служби області.

Так, правоохоронці вилучили більше 8000 літрів спирту та суміші, з якої виготовляли "оковиту", а також більше 4400 пачок цигарок без акцизних марок.

"В результаті проведених заходів припинена незаконна діяльність 4 підпільних цехів з незаконного виготовлення підакцизних товарів. Оковита виготовлялася в гаражних приміщеннях з антисанітарними умовами шляхом змішування спирту, води та смакових добавок із застосуванням електричних насосів, лійок та тари різних об’ємів. Зразки вилучених спиртовмісних сумішей направлено до Науково-дослідного інституту судових експертиз для проведення судово-хімічної експертизи", - інформують податківці.

За офіційною інформацією у підпільних цехах було вилучено підакцизної продукції на загальну суму близько 2,2 млн грн, зокрема, вилучили 7 788 літрів спирту, 655 літрів водно-спиртової суміші, 98 літрів лікеро-горілчаних виробів, під виглядом заводської продукції, розлитих по скляних пляшках, 4 418 пачок цигарок в асортименті без марок акцизного податку України.

"В ході проведених обшуків вилучено грошові кошти, які були отримані в результаті здійснення незаконної діяльності, пов’язаної з реалізацією незаконно виготовленої підакцизної продукції, у сумі 27 тис. грн, автомобіль, який використовувався у злочинній діяльності", - зазначається в повідомленні.

Кримінальне провадження внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

image
image
image
Переглядiв: 1841