На Кіровоградщині зникнуть військові комісаріати

09.11.2018 09:34
image

На Кіровоградщині відбудеться реорганізація військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Про це під час брифінгу повідомив військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату,  полковник Ярослав Кучер сьогодні, 9 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

Так, такі центри будуть створені на базі комісаріатів і передбачатимуть надання широкого переліку послуг для призовників, військових та населення. Перетворення закладів розділене на два етапи – підготовчий та основний, який має завершитися до 2020 року.  

«Військові комісаріати зникнуть після переходу на територіальні центри комплектування та  соціальної підтримки. Зараз в області існують обласний та 22 районних військових комісаріати. Після переходу на нову структуру буде створений обласний терцентр комплектування та соціальної підтримки та 22 районних таких центри, які будуть підпорядковуватися обласному. У них буде надаватися допомога членам родин військовозобов’язаних, військових, тих, хто служить у ЗСУ чи вже пройшов службу. Відбудуться структурні зміни, які дадуть можливість запросити додатково працівників на роботу. Фактично з 1 січня 2020 року військових комісаріатів не буде», - пояснив Кучер.

 

 

 

 

Переглядiв: 2430