На Кіровоградщині 100 % громад підписали з поліцією меморандуми про співпрацю

28.07.2023 14:38

Із 49 територіальних громад ще три – Новоархангельська, Маловисківська та Новомиргородська – долучилися до впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

Робоча зустріч у Головному управлінні Нацполіції області відбулася за участі керівника відомства Романа Козьякова, його заступника Олександра Сагаля, керівництва управління превентивної діяльності ГУНП і представників громад Юрія Шамановського, Лесі Постолюк та Олександра Лазарєва.

«На сьогодні до масштабного безпекового проєкту долучилися всі громади області на різних етапах його реалізації. До трьох громад розпочинається відбір кандидатів, які пройдуть підготовку і працюватимуть на територіях. Також нині семеро правоохоронців завершили спеціалізоване навчання і найближчим часом приступлять до виконання обов’язків, тож загалом вже 50 поліцейських офіцерів нестимуть службу. Дякуємо представникам громад за дієву співпрацю з формування безпекового середовища на Кіровоградщині», – зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.

Переглядiв: 631