На Кіровоградщині кандидати на вступ до бригади «Лють» проходять спеціальні етапи відбору (ФОТО)

16.02.2023 18:06

На Кіровоградщині кандидати на вступ до бригади «Лють» проходять спеціальні етапи відбору. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Нині добровольці, які подали свої анкети одними з перших, долають випробування на визначення рівня фізичної підготовленості. Після успішного складання нормативів, кандидатам необхідно буде пройти медичний огляд та співбесіду. За тим, для них розпочнеться надважливий етап – практичного навчання.

За складанням заліків майбутніх колег уважно спостерігають співробітники відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення обласного главку та представник спецпідрозділу «Цунамі» Національної поліції України Олександр Кантолинський.

Станом на сьогодні, на Кіровоградщині виявили бажання вступити до лав об’єднаної штурмової бригади «Лють» 295 осіб. Набір до спецпідрозділу триває.

Тож, якщо ви готові долучитися до захисту України та знищення ворога – приєднуйтеся!

Основними завданнями підрозділу є відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Звертатися для отримання більш детальної інформації та подачі анкет необхідно за адресою: м. Кропивницький, вул. Чміленка, 41, або до будь-якого підрозділу поліції. 

Подати онлайн-анкету можна на сайті https://nabir.np.gov.ua , або звернутися до регіональних сервісних центрів МВС.

Переглядiв: 3327