На Кіровоградщині лісівники разом з випускниками школи озеленили територію села (ФОТО)

23.04.2024 11:33

На Кіровоградщині лісівники разом з випускниками школи озеленили територію села Дмитрівка. Про це повідомляє Центральний лісовий офіс, інформує медіапортал DOZOR. 

Працівники Дмитрівського лісництва філії "Чорноліське лісове господарство" разом з випускниками Дмитрівського ліцею імені Т. Г. Шевченка висадили 30 дубів у центральному парку села Дмитрівка, що на Кіровоградщині. Діти самі зголосились взяти участь в озелененні парку, адже часто там гуляють і звісно хочуть, щоб тут буяло різноманіття дерев, рослин, квітів. Крім того, вже в такому віці вони чудово розуміють наскільки важливі для довкілля саме дерева.

До речі, у школярів є чудова традиція: кожного року випускний клас ліцею висаджує дерева у селі, тим самим покращуючи екологію навколишнього середовища. Цього року ця традиція співпала із загальнонаціональною акцією єднання та віри "Випускники 2024 року для майбутніх поколінь". Дійсно, дуби, які надали лісівники і висадили зі школярами, стануть могутніми, міцними деревами - символами незламності нашого народу і віри у щасливе майбутнє України.

Переглядiв: 244