На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру підряднику у привласненні понад 700 тисяч бюджетних коштів

01.09.2022 11:39

На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру підряднику у привласненні понад 700 тисяч бюджетних коштів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

Встановлено, що між підрозділом органу місцевого самоврядування та  приватним підприємством у 2018 році було укладено договір генпідряду на виконання будівельно-монтажних робіт котельні та теплових мереж в одному з селищ.

У результаті підрядник, шляхом внесення недостовірних відомостей до звітної документації в частині переліку, об’ємів та обсягу виконаних будівельних робіт, привласнив частину грошових коштів у розмірі 740 тисяч гривень.

Керівнику підрядної організації за повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

     Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 772