На Кіровоградщині поліцейські вилучили легкові автомобілі з підробними документами та номерними знаками

20.06.2022 15:54

На Кіровоградщині поліцейські вилучили легкові автомобілі з підробними документами та номерними знаками. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, факти правопорушень задокументували під час несення служби щодо забезпечення безпеки дорожнього руху співробітниками секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів.

У результаті зупинки легкового авто марки «Вольво» в місті Знам’янці правоохоронці встановили, що вказаний транспортний засіб перереєстрований за іншим номером, а свідоцтво про реєстрацію, надане водієм, має ознаки підробки.

Громадянина притягнули до адміністративної відповідальності, згідно з ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення водієм правил керування транспортним засобом) та ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).

У селищі міського типу Петрове поліцейські зупинили автомобіль марки BMW. У ході перевірки було встановлено факт керування транспортним засобом особою, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Крім того, у номерних знаках кузова та реєстраційних документах наявні ознаки підробки.

Відносно водія складено адміністративний протокол за ст. 130 та ч. 1 ст. 125 КУпАП.

Обидва транспортні засоби вилучили, за вказаними фактами продовжується перевірка.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 656