На Кіровоградщині пункти проведення національного мультипредметного тесту облаштують на 18 територіях

22.06.2022 12:38

На Кіровоградщині пункти проведення національного мультипредметного тесту облаштують на 18 територіях. Про це під час прес-конференції повідомив директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов сьогодні, 22 червня, інформує медіапортал DOZOR.

З 21 червня до 7 липня буде тривати другий етап підтвердження участі у національному мультипредметному тесті, на якому учасники мають остаточно визначитися з місцем проведення тестування.

«На Кіровоградщині 18 територіальних одиниць, де будуть створені пункти тестування, в усіх 4 районах області. Тут буде 29 пунктів тестування, які затверджені. Найбільша кількість пунктів у Кропивницькому, а також Олександрії, Голованівську та інших містах, де багато дітей. Тестування проходитиме кілька днів. Цього року тестування проходитиме зранку до вечора. Одна група проходитиме тест вранці, інша після обіду. Зараз у пункті тестування за одну сесію проходитиме не більше 30-60 осіб. Це потрібно для того, щоб оперативніше координувати дії у разі виникнення повітряної тривоги, наприклад», - пояснив Анатолій Анісімов.

Переглядiв: 678