На Кіровоградщині розшукали жінку, яка заблукала під час відпочинку

12.09.2022 12:25

На Кіровоградщині поліцейські та рятувальники розшукали 71-річну жінку, яка заблукала під час відпочинку. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, подружжя виїхало за місто, і поки чоловік рибалив, жінка пішла збирати ожину. Протягом трьох годин вона відійшла на значну відстань, а далі з нею зник зв'язок. Спочатку рідні жінки шукали її самостійно, а потім повідомили про зникнення поліцейських.

 «По тривозі» було зібрано особовий склад відділення поліції № 1 (м. Світловодськ). До рятувальної групи увійшли 36 поліцейських, а також 6 співробітників ДСНС, представники громадськості. Пошуки тривали протягом усієї ночі. Крок за кроком було обстежено прилеглі ділянки. Успішне завершення історії сталося вже на ранок.

Більше ніж за 6 кілометрів від місця зникнення, на території лісового масиву, неподалік плавнів старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Сергій Стороженко разом з колегою Олексієм Салоїдом помітили зниклу жінку. Громадянку якнайшвидше передали лікарям, які встановили, що серйозно вона не постраждала і може повернутися додому.

Лідія Іванівна щиро подякувала своїм рятівникам, які протягом ночі в складних умовах робили все можливе для того, щоб врятувати її життя. За їх підтримки вона дісталася додому та обіцяє бути більш обережнішою під час подорожей.

«Я вдячна поліцейським і рятувальникам за чуйність і готовність прийти на допомогу. Коли побачила їх, зрозуміла, що тепер все буде добре. Дякую за службу і щиро бажаю успіхів у відповідальній роботі», - говорить Лідія Лозова.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1813