На Кіровоградщині створять геопортал містобудівного кадастру

23.02.2024 14:20

У Кіровоградській ОВА за головування начальниці управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури ОВА Вікторії Кулікової відбулася нарада з питання створення геопарталу - інформаційного ресурсу в рамках програми створення та впровадження містобудівного кадастру Кіровоградської області на 2022-2024 роки. Про це повідомила прес-служба ОВА. 

Геопортал містобудівного кадастру - це сервіс геопросторових даних який міститиме метадані про геоінформаційні ресурси містобудівного кадастру області Геопортал забезпечуватиме доступ до публічних інформаційних ресурсів про сталий розвиток територій, інформаційної і системної інтеграції процесів регіону, прийняття рішень, ведення містобудівної діяльності, процесів управління регіональним розвитком на різних рівнях та їх виведення на більш ефективний рівень.

Геопортал Кіровоградщини буде інтернет-ресурсом, який виступатиме єдиною точкою доступу до великої кількості інформаційних джерел, даних з системою інструментів перегляду та пошуку географічної інформації, її візуалізації, завантаження і поширення.

Переглядiв: 317