На Кіровоградщині у вихідні та святкові дні правопорядок забезпечуватимуть 380 додаткових патрульних нарядів

06.01.2023 15:10

На території області правоохоронці посилять заходи безпеки та звертають увагу громадян на дотримання визначених обмежень в умовах воєнного стану протягом вихідних. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

Близько 1000 поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії та Збройних Сил України, курсантів ДонДУВС, а також понад 80 представників добровольчих формувань територіальних громад, громадських формувань та громадськості будуть залучені до забезпечення правопорядку.

Загалом у Кропивницькому та населених пунктах області нестимуть службу 148 піших та 232 автопатрульних наряди. Правоохоронці наголошують, що під час комендантської години з 23-ої вечора до 5-ої ранку громадянам заборонено перебування на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.

Виняток – переміщення до укриття чи захисної споруди під час сигналу тривоги.Також нагадують жителям області про заборону продажу та використання піротехнічних виробів під час проведення будь-яких заходів чи для власних потреб у період дії воєнного стану.

Жителів області закликають бути відповідальними та обережними, дотримуватися правил безпечної поведінки, уникати перебування у місцях скупчення людей, у разі потреби звертатися по допомогу до патрульних нарядів або на лінію «102» чи за резервними номерами колл-центру: (067) 1911030, (067) 1911036.  

Переглядiв: 578