На Кіровоградщині від завтра закриють рух шляхопроводом на трасі М-30

15.09.2023 16:17

На капітальний ремонт шляхопровід на автомобільній дорозі М-30 Стрий – Ізварине поблизу селища Пантаївка зранку 16 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури області. 

Рух транспорту здійснюватиметься за схемою обʼїзду через залізничну колію.

Довідково:

Рік будівництва: 1965 Стан: 4-й дискретний, «обмежено працездатний». Протяжність – 40 метрів. Ширина – 7 метрів.  Міст є складовою частиною дороги з найінтенсивнішим рухом транспорту.

Дорога М-30 є найдовшою в країні, яка сполучає захід та схід. У період воєнного стану вона стала найважливішим логістичним маршрутом, адже саме по ній евакуювалося населення з зони бойових дій, перевозяться вантажі, курсує до 10 тисяч одиниць транспорту на добу. Саме тому важливо тримати весь маршрут у безаварійному стані, з міцними та надійними мостами і шляхопроводами.

Проєкт передбачає широкий комплекс робіт, який будемо виконувати під закритим рухом. Тож на час ремонту, транспорт курсуватиме за схемою об’їзду.

✔️І легковий, і пасажирський і інший транспорт буде скеровано по тимчасовій об’їзній дорозі паралельно самому шляхопроводу через залізницю. Відповідно, ймовірні незначні затори у зв’язку з рухом поїздів. На переїзді вже влаштовано семафор, який і регулюватиме рух, тож зважайте на це при плануванні маршруту.

📍Схема об'їзду додається.

▪️Схема об’їзду погоджена з патрульною поліцією та залізничниками.

▫️Слідкуйте за нашими новинами.

◾️Забезпечити проїзд шляхопроводом плануємо до кінця року.

У разі необхідності звертайтеся на цілодобову диспетчерську лінію: 0686646422

Переглядiв: 4883