На Кіровоградщині викрили більше 100 наркозлочинців

22.06.2022 12:44

На Кіровоградщині поліцейські викрили у скоєнні наркозлочинів більше 100 осіб. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, підозру про вчинення 127 злочинів повідомили 106 особами протягом 5 місяців цього року.   За результатами вжитих заходів,  із незаконного обігу на території області вилучено 53 кілограми наркотиків.

Загалом протягом п’яти місяців правоохоронцями повідомлено про підозру 35 особам за вчинення 61 злочину, пов’язаного зі збутом наркотиків. Стосовно 16 громадян судами було обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За напрямком протидії наркозлочинам, скоєним з допомогою мережі Інтернет, поліцейськими викрито 10 осіб, які через сайти та канали в месенджерах продавали наркотичні засоби і психотропні речовини.

Їм повідомили про підозру у скоєнні 43 злочинів за ознаками ст. 307 Кримінального кодексу України. Також припинили функціонування трьох інтернет-магазинів.

За п’ять місяців до суду вже скерували три обвинувальні акти відносно організованих злочинних груп, які на території області збували наркотики та «психотропи».

   Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 587