На Кіровоградщині за місяць легалізували працю 193 фахівців

13.02.2024 13:02

На Кіровоградщині за місяць легалізували працю 193 фахівців. Про це повідомляє прес-служба ДПС області, інформує медіапортал DOZOR. 

Протягом січня під час фактичних перевірок встановлені порушення законодавства щодо оформлення трудових відносин з найманими особами, за результатами контрольно-перевірочних заходів зафіксували працю трьох неоформлених найманих працівників. Матеріали перевірок передані до Південно-Східного Міжрегіонального Управління Державної служби з питань праці для відповідного реагування.

Крім того, за рахунок інших заходів контролю (співбесіди, роз’яснювальна робота тощо) у січні 2024 року виявлено та легалізовано працю 190 офіційно неоформлених найманих працівників, в результаті чого до бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб та військового збору в сумі 263 тис. грн, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі 296,8 тис. гривень. 

Також вдалося залучити до державної реєстрації 10 осіб, в результаті чого до бюджету додатково надійшло єдиного податку в сумі 0,3 тис. гривень.

Переглядiв: 263