На Кіровоградщині затримали підозрюваного у вбивстві подружжя переселенців

06.06.2023 10:01

На Кіровоградщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві подружжя у Знам’янці. Трагедія сталася у травні минулого року. Також зловмисник підозрюється у розбоях. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, дві жінки звернулися до поліції та повідомили, що чоловік погрожував їм пістолетом і забрав у них кошти і речі. Як виявилося, причетним до злочину виявився 25-річний місцевий житель, в якого під час обшуків знайшли три пістолети, набої до них, а також частину речей, що належать потерпілим. 

Під час проведення подальших слідчих дій поліцейські встановили причетність громадянина до подвійного вбивства. У травні минулого року зловмисник заради наживи проник до оселі переселенців, вбив подружжя – наніс чоловіку і жінці ножові та вогнепальні поранення, і приховав їх тіла.

На цей час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу України:

- ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство);

- ч. 4 ст. 187 (розбій);

- ч.  1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За скоєне йому загрожує покарання – від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Переглядiв: 1031