На Кіровоградщині завершують ремонтувати відрізок дороги від Суботців до Знам’янки (ФОТО)

06.09.2023 12:03

На ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине (через мм. Вінницю, Кропивницький),що на відрізку між Суботцями та Знам’янкою (км 747-760), майже завершили капітальний ремонт. Про це повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури області. 

Розпочали ремонтувати даний відрізок ще у 2021 році, тоді ж вдалося виконати і левову частку роботи. Та повномасштабне російське вторгнення призупинило роботи більш як на рік. Розуміючи гостру потребу завершити розпочате, адже дорога проходить через населені пункти і має найвищий трафік в області, підрядник прийняв беззаперечне рішення – допоки держава вкладає кошти в оборону, власними силами закінчити ремонт.

Нагадаємо, саме через військову агресію росії всі проєкти по відновленню дорожньої мережі Кіровоградської області, так само й інших областей, були призупинені на невизначений термін. Після річної перерви робітники ТОВ «СП Автострада» завершили влаштування тротуарів, вуличного освітлення, водовідведення, з’їздів, бар’єрного огородження та нанесення розмітки. Наразі працюють на встановленні дорожніх знаків згідно зі схемою організації дорожнього руху, виконують земляні роботи та облаштовують узбіччя. За кілька тижнів роботи будуть повністю завершені.  

Переглядiв: 687