На кіровоградських дорогах утворилися провалля (ФОТО)

02.06.2018 07:20
image

У центральній частині Кіровограда, зокрема, на перехресті вулиці Гоголя та Михайлівської (колишня вулиця Кірова), а також на перехресті Великої Перспективної та Єгорова виникло просідання асфальту.

Як зазначають місцеві мешканці, дані ями становлять небезпеку є як для пішоходів, так і для водіїв, оскільки є досить глибоким, а всередині – порожнеча. Відтак  є ризик провалитися. За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до начальника міського управління ЖКГ Віктора Кухаренка.

«На нараді з керівниками комунальних підприємств підіймалося питання щодо відновлення місць розриття комунальними підприємствами обласного підпорядкування – водоканалу. Дані місця просідання асфальтобетону свідчить про те, що мережа, яка йде під дорожнім полотном, має пориви,  скоріш за все, вода підмиває грунт, який просідає, тягне за собою такі провалля. Біля готелю «Європа» було розриття, яке виконував водоканал місяць тому. Ми розуміємо, що це одна й та ж мережа і вона потребує заміни. Керівництву водоканалу було дане доручення  вжити невідкладних заходів щодо засипки цих місць розриття з подальшим асфальтуванням. Ми очікуємо завершення даних робіт до кінця цього тижня», - розповів Віктор Кухаренко.

Директор ОКПВ «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук підтвердила, що доручення від управління ЖКГ було отримане і роботи тривають.

«На вулиці Гоголя, 90/61 був провал на тротуарі через порив. Ми ліквідували його у п’ятницю. На вулиці Єгорова біля  готелю «Європа» завтра додатково підсипемо і заасфальтуємо після просідання грунту», - повідомила Давидчук.
image
image
Переглядiв: 1217