На кіровоградському стадіоні відбулися студентські спортивні змагання (ФОТО)

20.09.2018 12:56
image

В обласному центрі на стадіоні “Ікар” відбулося відкриття змагань з нагоди Міжнародного дня студентського спорту сьогодні, 20 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у заході взяли участь команди з коледжу механізації сільського господарства, коледжу харчування та торгівлі, будівельного коледж, льотної академії, педуніверситету, Центральноукраїнського національного технічного університету, медколеджу ім. Мухіна, музичного коледжу та інженерного коледжу.

“Свято проходить вже вдруге в Україні. Саме сьогодні буде дано старт чотирнадцятій універсіаді. Сьогодні ви будите демонструвати своє позитивне ставлення до здорового способу життя і надавати приклад іншим. Тож бажаю успіхів, перемог і всього самого найкращого”, - побажав студентам заступник голови ОДА Сергій Коваленко.
image

Учасники заходу зробили розминку, а потім перейшли до вправ із стрибків у довжину, піднімання гирі і перетягування канату. Також в рамках заходу відбувся флешмоб із підтягування, який виконували не лише у нашому місті, а й у всій країні.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
“На цьому заході я вперше і вирішив взяти участь, щоб спробувати себе у спорті. Раніше я рідко зі своїми шкільними друзями їздив на змагання, але  зараз хочу почати займатися спортом. На жаль, не встиг підготуватися до сьогоднішніх змагань, але я задоволений своїми результатами. Я розраховував, що буде гірше”, - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR студент коледжу механізації сільського господарства Дмитро Бурдений.

Крім того, для присутніх виступали гімнастки, вихованки ЦДПУ. Подяки комітету з фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки України, зокрема, отримали старший викладач кафедри фізичного виховання ЦНТУ Тетяна Мотузенко і керівник фізичного виховання коледжу харчування та торгівлі Андрій Пікаш. 

image
image
image
Переглядiв: 1365