На комфортне перевезення чиновників облрада витратить майже мільйон

10.02.2019 10:20

Кіровоградська обласна рада оголосила тендер щодо послуги нерегулярних пасажирських перевезень посадових осіб обласної ради, депутатів обласної ради та посадових осіб виконавчого апарату обласної ради.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, сума, яку планують виділити кіровоградські чиновники, склала 975 тисяч гривень.

У кваліфікаційних вимогах прописано, що учасники тендеру мають мати матеріально-технічну базу з службовим приміщенням, гаражами та майданчиками для зберігання транспортних засобів, а також засоби для їхнього технічного обслуговування.

Перевізник має мати машини за нижченаведеними марками або їх еквіваленти, зокрема, Toyota Camry 3,5, NISSAN X-TRAIL, Subaru Legacy, Renault Megane, Opel Vectra, Renault Trafic, Соболь ГАЗ-22171, YOUYi ZCT 6710.

Перевізник повинен в будь-яку пору доби через 15-20 хвилин після виклику в придатному для експлуатації технічному стані, заправлені в достатній кількості паливно-мастильними матеріалами транспортний засіб до місця, визначеного замовником.

Клас та категорія транспортних засобів повинні відповідати сфері використання за видами сполучення та протяжністю маршрутів. Для виконання умов договору учасник повинен бути забезпечений власними або орендованими транспортними засобами, зокрема:

- автомобілем легковим підвищеної комфортності та безпеки, з кількістю місць для сидіння 4 (без місця сидіння водія) – не менше 3 одиниць (у тому  числі 1 (один) автомобіль об’ємом двигуна не менше 3500 см3, та 2 (два) автомобілі об’ємом двигуна не менше   1800 см3);

-  мікроавтобусом підвищеної комфортності та безпеки з кількістю місць для сидіння не менше 8;

- автобусом з кількістю місць для сидіння від 20 (без місця сидіння водія).

Зараз в рамках тендеру продовжується подання пропозицій. Аукціон розпочнеться вже 18 лютого.

 

 

 

 

 

 

Переглядiв: 541