На об’єктах інфраструктури Кіровоградщини працювала СБУ (ФОТО)

30.10.2019 11:13
image

На Кіровоградщині пройшли спеціальні антитерористичні тренування на трьох об’єктах інфраструктури. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі СБУ.

Так, відповідні заходи пройшли на АС №1 у Кропивницькому та залізничному вокзалі станції «Знам’янка». Мета заходу – перевірка  антитерористичної захищеності об’єктів інфраструктури та рівня готовності адміністрацій, служб безпеки та охорони, правоохоронних органів та спеціальних служб до реагування на надзвичайні ситуації.

Відповідно до задуму у місцях масового скупчення людей – на пероні автовокзалу та біля залізничних кас були залишені без нагляду туристичні рюкзаки із саморобними вибуховими пристроями.

Крім цього, з метою з’ясування реального стану захищеності об’єкта спробували умовне мінування  ємкості з рідких хлором на території Петровської водоочисної станції, яка забезпечує питною водою смт.Петрово.

За результатами тренувань координаційна група надала практичні рекомендації щодо підвищення рівня захищеності об’єктів та здійснює контроль за усуненням виявлених недоліків.

image
image
image
Переглядiв: 1261