На облаштування новорічних локацій у середмісті Кропивницького не витратять бюджетних коштів

29.11.2023 12:46

На облаштування новорічних локацій у середмісті Кропивницького не витратять бюджетних коштів, натомість звернуться до місцевих підприємців за спонсорською допомогою. Про це повідомила очільниця міського управління культури Анна Назарець сьогодні, 29 листопада, інформує медіпортал DOZOR.

«Ми вирішили облаштувати новорічне містечко. Підприємці на площі перед міськрадою встановлять новорічні будиночки для святкової торгівлі. Буде кава та щось з новорічної атрибутики. Самі ялинки ми будемо прикрашати до 25 грудня – Різдва. Зазначу, що з міського бюджету кошти на облаштування площі не передбачені. Ми робимо це силами комунальних підприємств. Зараз звернулися до підприємців з проханням про спонсорьку допомогу, аби прикрасити гірляндами ялинки», - розповіла Анна Назарець.

6 грудня в туристично-інформаційному центрі з 10:00 до 18:00 запрацює резиденція святого Миколая, де діти можуть розповісти вірш або заспівати пісеньку та отримати подарунок. Крім цього, малечу закликають писати листи для захисників ЗСУ, які передадуть з резиденції на передову.

Переглядiв: 735