На об’їзній Кропивницького розширюють ділянку дороги (ФОТО)

29.09.2023 11:11

В рамках поточного середнього ремонту ділянки обʼїзної Кропивницького, км 5 - км 11, триває підготовка до регенерації конструктивних шарів шляхом холодного ресайклінгу з додаванням емульсії та цементу на відрізку біля мосту поблизу дачного селища, км 6+100. В ремонті перебуває і сам міст. Про це повідомляє служба відновлення та розвитку інфраструктури області. 

Наразі робітники проводять зпушування існуючого покриття.

Ширина проїжджої частини на обох підходах до мосту збільшиться до 11,5 метрів, що підвищить рівень безпеки руху на даній ділянці. Нагадаємо, це важливий логістичний маршрут, яким щодня курсують тисячі вантажівок.

До середини жовтня підрядна організація планує завершити всі роботи з влаштування шарів покриття і зосередитися на підсиленні кюветів бетонуванням, влаштуванні водоскидів з розсікачами, встановленні барʼєрного огородження, стовпчиків, дорожніх знаків, горизонтальної розмітки. Щоденно на обʼєкті працює більше 20-ти одиниць техніки та щонайменше 30 робітників. Цієї потужності достатньо, аби до кінця року виконати всі проектні обсяги.

Переглядiв: 2124