На одній із доріг Кіровоградщини змінять рух транспорту

11.02.2020 10:21

На 734-му кілометрі дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка змінять рух транспорту через ремонт шляхопроводу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласній службі автомобільних доріг.

За інформацією, ремонт шляхопроводу проводитиметься поблизу станції Канатово. Наразі підрядник вже визначений – ТОВ «Мостобудівельний загін 112». Проектна вартість ремонту шляхопроводу складає 12 мільйонів 386 тисяч гривень. До роботи планують взятися одразу, як тільки дозволять погодні умови та температурний режим.

Ремонт буде проводитися в рамках експлуатаційного утримання. У ході ремонту проведуть  фрезерування старого покриття,  відновлення пошкоджених поверхонь опор та балок прогонової будови ремонтними сумішами,  влаштування монолітної плити, гідроізоляції,  перевлаштування перехідних плит, заміну тротуарних блоків з обох боків по всій протяжності (45,4 м), перильного огородження, колесовідбою та влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття. Крім того, частково відновлять укріплення конусів монолітним бетоном.

Комплекс активних робіт триватиме приблизно від двох до трьох місяців. На час проведення ремонту рух транспорту організовуватимуть через Олександрівку, по дорогах Н-14 та Н-01.

Переглядiв: 1040