На одній із центральних вулиць Кіровограда встановили заборонні знаки (ФОТО)

04.10.2018 06:50
image

В обласному центрі біля ТЦ «Барва» та «Дзеркальний» на вулиці Віктора Чміленка (колишня Дзержинського) встановили нові дорожні знаки «Стоянка заборонена» вчора, 3 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами заступника начальника управління ЖКГ Юлії Яндович, такі знаки встановлено, згідно зі зверненням Нацполіції області ще у лютому.

«По вулиці Чміленка автомобілі паркувалися з обох боків. Коли їде, наприклад, габаритний транспорт, то двом автомобілям дуже складно розминутися, саме тому вирішено встановити такі знаки. Нацполіція звернулася до управління з проханням впорядкувати паркування на цій вулиці  та встановити знаки, які дозволяють паркування лише з одного боку», - розповіла посадовець.

За інформацією, такі знаки планують встановити на інших ділянках на вулиці Чміленка, зокрема, на перехресті з вулицею В’ячеслава Чорновола, Пашутінською та Миколи Садовського (колишня Декабристів). Утім, встановлені знаки поки не змінили ситуацію жодним чином. Автівки, як паркувалися з обох боків вулиці, так і паркуються. 

Нагадаємо, у центрі Кіровограда загадково зник знак, на який скаржився Райкович.  

image

 

Переглядiв: 3178