На одній із вулиць Кіровограда видалять 89 дерев

06.11.2018 07:24
image

В обласному центрі на вулиці Київській планують видалити 89 дерев. Про це під час прес-конференції повідомила завідувач сектору екології та природоохоронної діяльності Галина Негода сьогодні, 6 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

За словами посадовця, усі зелені насадження знаходяться в незадовільному стані та створюють небезпеку для прилеглих споруд. Обов’язково має бути заміна видалених дерев.

«У квітні від КП  «Благоустрій» було звернення стосовно обстеження зелених насаджень через їх незадовільний стан. Комісія визначила 89 дерев в незадовільному стані. Сама комісія дала рекомендації, щоб видалення зелених насаджень було здійснене в осінньо-зимовий період з обов’язковим відновленням. На сьогодні там висаджено 16 гостролистих кленів, а дерев видалили 19. Усі мешканці вулиці були згодні на видалення дерев, а коли розпочалося висадження дерев і деякі мешканці заперечували щодо цього. Дійсно, в нас прийшов час заміни зелених насаджень, оскільки більшість з них дійшли до своєї вікової межі», - зазначила Галина Негода.

Фото Надії Паливоди 

Переглядiв: 837