На одній з вулиць Кропивницького знищать 25 дерев (ФОТО)

11.12.2019 13:50
image

В обласному центрі на вулиці Добровольського розпочалися роботи з видалення тополь сьогодні, 11 грудня. Про це у спільноті «Озеленення Кропивницький» у Фейсбук повідомила екозахисник Надія Паливода, інформує медіапортал DOZOR.

«По вулиці Добровольського біля ресторану «Ребро» спилюють тополі. Кажуть, що мають всі дозволи. Дерева - ті самі, які ресторан «Ребро» сверлив і намагався отруїти (люди потім замазували просверлені дірки глиною),  але вони цілком здорові, зрізи чисті, дупел немає», - повідомила Паливода.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до КП «Благоустрій», яке є балансоутримувачем території. Керівник підприємства підтвердив, що акти обстеження на видалення дерев, які визнали аварійними, дійсно є. Однак про те, хто саме зараз пиляє дерева на підпорядкованій підприємству території, невідомо.

«Ми там не виконуємо ніяких робіт. Торік ми проводили обстеження,  складали акт на видалення. Там аварійні дерева є. Акт обстеження №3546 від 20 лютого 2018 року є, там вказано, що за адресою Добровольського, 13-А біля кафе «Ребро» чотири тополі підлягають видаленню.  Згідно з цим актом, видаленню підлягають дерева біля інших будинків на вулиці Добровольського. Згідно з актом, аварійними є 25 дерев – 24 тополі та одна акація», - повідомив головний інженер КП «Благоустрій» Віктор Івашина.
image

Фото з мережі Фейсбук

Переглядiв: 1719