На перехресті, де не працюють світлофори, зіштовхнулися автомобілі (ФОТОФАКТ)

25.09.2017 11:59
image

У Кіровограді біля спортшколи на вулиці Великій Перспективній сталася ДТП сьогодні, 25 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, з минулого тижня на даному відрізку вулиці не працюють світлофори. За інформацією прес-служби патрульної поліції міста, аварія сталася близько 14:00. Водій авто Nissan не надав перевагу в русі авто Skoda та допустив зіткнення. Машини зазнали незначних механічних пошкоджень. Водії вирішили розійтися за європротоколом.

«Світлофори не працюють ще з минулого тижня, оскільки минулої п’ятниці сталася ДТП, внаслідок чого пошкодилася електроопора. Патрульні регулюють рух транспорту на даному відрізку вулиць за наявності вільних екіпажів. Якщо, наприклад, сталася крадіжка, то екіпаж їде туди на місце події. Сьогодні  патрульні регулювали рух транспорту на цьому перехресті з 11 до 14- ї години. Планують продовжити регулювати рух з 16- ї до 19- ї години», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник патрульної поліції міста Наталія Трішина.

За інформацією, світлофори мають запрацювати завтра, 26 вересня.

Нагадаємо, 22 вересня, біля будівлі центру обслуговування абонентів ПАТ "Кіровоградобленерго", що на вулиці Великій Перспективній, автомобіль  Volkswagen врізався в електроопору через що обірвалися кабелі освітлення та тролейбусної мережі.

image
image
Переглядiв: 1130