На пішохідній зоні у кіровоградському парку незаконно торгують алкоголем (ФОТО)

16.05.2018 10:07
image

В обласному центрі у парку культури та відпочинку «Ковалівський» на пішохідній зоні поставили палатку, в якій торгують алкоголем. Про це інформує медіапортал DOZOR. 

«Навіщо в «Парку культури і відпочинку» пивні генделики? Нещодавно я писала,як затишно у парку Ковалівському і тут прямо на пішохідній зоні пиво! За 100 метрів купа кафе де можна посидіти дорослим і розслабитись, а не вживати перед граючими дітками», - написала Янчук.

Як повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR в управлінні розвитку торгівлі міськради, палатка розміщена без будь-яких дозвільних документів. 

«Дана споруда, тобто літній майданчик, взагалі не має жодних дозвільних документів. Тобто, власники на виконком документів не подавали. Два дні тому ми виїжджали на місце і даний майданчик не працював. Зараз ми з’ясовуємо, хто підприємець і на якій підставі розмістили торговельну точку. Там стоять реалізатори, які нічого говорити не хочуть», - повідомив начальник управління розвитку торгівлі Сергій Горбовський. 

За словами посадовця,  згідно з рішенням виконавчого комітету на території Ковалівського парку має знаходитись лише один літній майданчик. Торік рішенням виконкому було прийняте рішення щодо розміщення майданчика біля кафе «Марія» на три роки.

image

Фото Олени Янчук

Переглядiв: 1982