На півмарафон, що відбудеться на Фортечних валах, вже зареєструвалося 150 бігунів

17.05.2017 11:22
image

У півмарафоні, що проходитиме цієї суботи  на Фортечних валах, візьмуть участь щонайменше 150 бігунів. Про це під час прес-конференції повідомили організатори півмарафону, інформує DOZOR.

За інформацією, заплановане проведення декількох дистанцій: півмарафон 21 км,  забіг 10 км, 5 км,  Fun Run 2,8 км та дитячі забіги.

"Протягом всього шляху бігуни зможуть отримувати воду на спеціальних пунктах.  З 8.00 почнеться фестиваль, тобто це, скоріш, спортивне свято. Вже зареєструвалися бігуни з інших міст України. Усього попередньо зареєструвалися 150 бігунів,  але перед забігом також буде реєстрація", - розповів координатор заходу Іван Поліщук.

Організатори розповідають,  що для участі у півмарафоні на 21 км треба мати довідку від лікаря та бути повнолітнім, для інших дистанцій знадобиться лише підписати лист про відповідальність за власне здоров'я. Старт-фініш півмарафону  - на вулиці  Ушакова напроти меморіалу слави.

За інформацією, для проведення забігів буде перекритий рух по  вулиці Ушакова та вулиці Яновського до вулиці Куропятникова з 7.30 до 13.00.

Як повідомляв DOZOR, у обласному центрі відбудеться міський півмарафон. У рамках заходу буде діяти спортивне містечко з тренінгами, розвагами, призами та сюрпризами від спонсорів. Бажаючі взяти участь у півмарафоні, можуть зареєструватися за даним посиланням.

image

 

Переглядiв: 1088