На площі перед мерією привітали багатодітних мам (ФОТО)

10.05.2019 15:07
image

В обласному центрі на площі перед міськрадою відбувся захід до Дня матері сьогодні, 10 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час заходу квіти і сертифікати вручили десятьох мамам, зокрема, матері вісьмох дітей Катерині Чумаченко, матері доньки з інвалідністю Юлії Гринджолі та матері одинадцятьох дітей Ірині Плоховій.
Також для бажаючих діяла фотозона.

Крім того, гості заходу насолоджувалися виступами ансамбля «Метелиця», зразкового колективу студії хореографічного мистецтва «Аеліта» та центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель».

image
image
image
image
image

У свою чергу учні художньої школи імені Осмьоркіна влаштували пленер «Я малюю маму». Також містяни могли завітати на локацію «Школа для майбутніх мам» від лікарів - акушерів медичних закладів міста.

«У мене тільки одна дитина – це мій улюблений син, якому чотири рочки. Ми дуже чекали на його появу, тому найяскравіший мій спогад – це, звичайно, його народження. Неможливо просто передати те, що я відчувала, коли після пологів мені в руки поклали це маленьке щастя. Зараз я не працюю, тому що весь свій час намагаюся приділяти дитині. Хочу посприяти фізичному та духовному розвитку. Він в мене все розуміє, тому часто допомагає, коли бачить, що я втомилася. Дуже приємно те, що є часточка тебе – твоє продовження. У мене є кому віддати свою любов», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Тетяна Антонова.

На заході діяли майстер-клас з карвінгу, майстерня флікерів та фотовиставка «Дивовижні мами».

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1338