На подвір'ї кіровоградської школи відкрили "фітнес-містечко" (ФОТО)

20.09.2018 14:58
image

В обласному центрі на вулиці Бєляєва на території школи № 8 відкрили "фітнес-містечко" сьогодні, 20 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, проект "фітнес-містечко" реалізували за кошти "Громадського бюджету". Містянам представили, зокрема, велотренажер, орбитрек, тренажер м'язів черевного преса і тренажер-бруси. Право розрізати стрічку надали міському голові Андрію Райковичу і призеру чемпіонату України з гандболу Даниїлу Зайцеву. Також автора проекту Світлану Величко нагородили подякою.

"Дякую вам всім тим, хто долучився до голосування і підтримував мене. Цей проект — це спільна наша перемога. Я сподіваюся, що ми і надалі будемо створювати, і перемагати з такими корисними проектами. Також хочеться, щоб ми цінували те, що збудовано", - зазначила Світлана Величко.

Школярі після презентації одразу почали тестувати тренажери.

"Це було гарною ідеєю — створити такий майданчик, адже це буде розвагою для діток і для нас також. Я дуже рада, що його створили на території саме нашої школи. Адже тепер у мене є можливість на уроках фізичної культури або ж увечері тут займатися", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учениця 9 класу Єлизавета Компан.
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 931