На Попова через МАФи можуть відключити тепло у дитсадках і поліклініці

04.12.2017 08:13
image

В обласному центр на вулиці Попова можуть припинити подачу тепла через МАФи, які заважають провести ремонт пориву мережі. Про це розповів заступник директора ЦНТІ УНГА Анатолій Таран, інформує DOZOR.

«На Попова, 9, що біля поліклініки №5, стоїть ряд магазинів. Під ними проходить одна з найбільших наших мереж, труба 300 мм. Там порив, і ми не можемо його ліквідувати. Ми попереджали орендарів цих площ, але відповіді не отримали. Виділення земельної ділянки з нами не погоджували. Зараз тепло ми подаємо і поки що ситуацію контролюємо. А там вже капітальні споруди стоять», – повідомив Таран.
«Якщо порив буде збільшуватися, нам доведеться відключити 36 будинків, поліклініку №5 та два дитсадочки. Ми хочемо найближчим часом виконати ці роботи», – додав посадовець.

Заступник міського голови Олександр Мосін доручив працівникам міського управління ЖКГ зв’язатися з власником та дізнатися, хто дозволив встановити магазини на тепловій мережі.

«Перевірте погодження з підприємством. Як він вирішив це питання? Як йому дали дозвіл? А ЦНТІ УНГА надайте інженерне рішення, як вирішити проблему», – сказав Олександр Мосін.

Фото Андрія Максюти 

Переглядiв: 2452