На Райковича і міську раду подали до суду

15.03.2017 13:46

image

Депутат Кіровоградської міської ради Михайло Демченко подав позови до суду на міську раду та міського голову через порушення закону. Про це він заявив під час сесії міськради сьогодні, 15 березня, інформує DOZOR.


«Міська рада прийняла рішення, яке суперечить чинному законодавству, а саме вона не мала права вносити зміни у рішення ради, що стосувалося обмеження терміну голів постійних комісій. Висновок державного інституту державотворення чітко підтверджує, що міська рада втрутилася в діяльність законодавчих органів неправомірно. В Конституції зазначено: якщо рада приймає незаконні рішення, то вона має бути розпущеною», - заявив депутат.
«Наш секретар міської ради дуже далекий в обізнаності щодо питань місцевого самоврядування, і я думаю, що він має брати на себе відповідальність за неправомірні рішення, які приймає наша сьогоднішня рада. З цього приводу був поданий позов до Ленінського районного суду 9 березня 2017 року», - повідомив депутат, додавши, що другий позов стосується неналежної звітності міського голови.
«Шановні друзі, всі ви знаєте, як міська рада розпорядилася з галузевими програмами. Вона одним виділила по два-три мільйони, а іншим - нічого. Вважаю, що в такий спосіб секретар міської ради, міський голова  і частина депутатського корпусу намагаються вияснити стосунки зі своїми опонентами. На жаль,  у міській раді склалася саме така ситуація: «моїм все, а опонентам нічого», - додав  Демченко.

image

image

 

Переглядiв: 1995