На реконструкцію арки, освіту та медицину виділили додаткові кошти

27.08.2019 12:24
image

Депутати міської ради під час сесії підтримали проект рішення щодо змін до міського бюджету сьогодні, 27 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«В процесі обговорення депутатів міської ради було внесено низку пропозицій: збільшити доходи і видатки на 54 мільйона 687 тисяч гривень. По доходах, в основному, збільшується оплата за землю», - зазначила начальник міського фінансового управління Любов Бочкова.

За проектом рішення, планується додатково направити 10 мільйонів управлінню освіти: з них 5 мільйонів планується витратити на загальноосвітні заклади, ще 5 – на профтехзаклади для виплати зарплати та стипендій. 10 мільйонів отримає і міське управління охорони здоров’я: 8 мільйонів піде на виплату зарплат медикам за першу половину серпня, 2 мільйона – на сплату за енергоносії.

Головне управління ЖКГ отримає 25 мільйонів гривень: 15 млн. грн. отримає КП «Теплоенергетик», 10 – на обслуговування об’єктів житлового фонду. Управлінню капбудівництва дадуть 15 мільйонів 887 тисяч гривень. Кошти підуть на будівинцтво житлового будинку,  реконструкцію проїжджої частини (12 мільйонів гривень), реставрацію будівлі музичної школи №1.

Переглядiв: 2415