На ректора кропивницького вишу склали протокол через порушення карантину

07.10.2020 06:18

В обласному центрі на ректора одного з вищих навчальних закладів склали протокол про адмінправопорушення через недотримання карантинних заходів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держпродспоживслужбі області. 

За інформацією, надійшло звернення щодо порушення карантинних вимог під час проведення масового заходу (посвяти в студенти). 

Фахівці обстежили навчальний заклад з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів. Вони встановили, що у виші проводили масовий захід з недотриманням між студентами дистанції в 1,5 метра та з кількістю учасників більше однієї особи на 5 кв. м площі будівлі. 

Це є порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

За результатами обстеження, спеціалісти склали протокол про адміністративне правопорушення на ректора вишу та провели роз’яснювальну роботу з адміністрацією навчального закладу щодо профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання протиепідемічних заходів.

Переглядiв: 2457