На ремонт автомобільних доріг Кіровоградщини виділили більше 900 мільйонів гривень

09.09.2019 12:50

917 мільйонів гривень виділили цього року на ремонт та будівництво в області автомобільних доріг державного значення. Про це повідомив під час апаратної наради в ОДА начальник служби автомобільних доріг України в області Вадим Коюденко, інформує медіапортал DOZOR.

Так, посадовець зазначив, що загальна динаміка фінансування дорожньої галузі за останні роки свідчить про суттєве збільшення коштів, що спрямовуються державою на будівництво та ремонт доріг.

Відповідно до розпорядження КМУ № 130-р, за бюджетною програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» виділили кошти в сумі 167 млн.грн. Ресурс розподілили на поточний середній ремонт - 160 млн.грн. та на проектно-вишукувальні роботи майбутніх років - 7 млн.грн.

Відповідно до розпорядження КМУ № 105-р, діє окрема бюджетна програма «Покращення стану автомобільної дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв за маршрутом Кропивницький-Миколаїв», виділили кошти в сумі 500 млн.грн, які розподілили за видами робіт таким чином: реконструкція - 136,0 млн.грн та поточний середній ремонт - 364,0 млн.грн.  

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 699