На сайті Кіровоградської міськради система голосування за громадські проекти дає збої

21.04.2017 11:56
image

На сайті Кіровоградської міськради система голосування  за проекти, які городяни подали на «громадський бюджет», працює некоректно. Про збої у роботі системи при спробах проголосувати  повідомляють користувачі соцмереж і діляться скрінами, інформує DOZOR.

Зокрема, містяни скаржаться на те, що не можуть віддати голос в онлайн-режимі, якщо раніше реєстрували  на сайті міськради свою електронну поштову скриньку для підпису петицій. Проте навіть після того, як витративши час на створення нової електронної поштової скриньки, чисельні спроби проголосувати закінчуються сповіщенням «Під час вашого запиту виникла помилка». Або ж навпаки – на сторінці відображується, що людина вже віддала свої голоси за проекти, які навіть не відкривала.

«Безглузда система, я  вже 20 хвилин як намагаюся проголосувати», - пише у Фейсбуці Тетяна Мельничук.
«Круто. Зареєструвався з 25 разу. Писало постійно, що пошта зайнята. Зайшов під третьою поштою»  І в підсумку пише, що я вже проголосував ... Це як так? Питання до організаторів: як проголосувати за проект, якщо за мене вже це хтось зробив? » -  пише у Фейсбуці Роман Соловйов.
image  image
image  image

Нагадаємо, цього тижня у Кіровограді розпочалося голосування за проекти, які городяни хочуть реалізувати коштом так званого  громадського бюджету. Голосування триватиме до 2 травня. Свій голос за той чи інший проект можна віддати у приміщенні Кіровоградської міськради (вхід з вулиці Гоголя) за наявності паспорту, а також на сайті міськради.

Фото із соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 1172