На суді по справі екс-секретаря Кіровоградської міськради Бойка дивилися відео

17.01.2017 08:53

image

На черговому засіданні в Ленінському районному суді м.Кіровограда по справі звільнення екс-секретаря міськради Сергій Бойка ознайомлювались з відеодоказами учора, 16 січня, інформує кореспондент сайту DOZOR.

Зокрема, сторона Бойка надала два компакт-диска із записом трансляції скандального засідання  сесії міськради, на якому зняли з посади секретаря міськради. Адвокат позивача Ігор Погасій  стверджує, що засідання проходило із порушеннями з самого початку.

 «Ми продивилися ці порушення, але я хочу повернутися до початку сесії і показати, що взагалі сесія почала роботу о 10:00 і пішов розгляд питань, які ще не були затверджені: депутатський запит Яремчук та таке інше і як вирішувалось питання формування порядку денного, просимо звернути на це увагу», - зауважив Ігор Погасій.

Після годинного перегляду фрагментів відеотрансляції сторона відповідача висловила сумнів щодо достовірності наданих доказів, мотивуючи «втручанням у форматування відеозапису» надавачами доказів. Відтак на наступне засідання суду, яке має відбутися 24 січня, сторона відповідача надасть своє відео, яке вважає «повним».

Нагадаємо, фракція "Наш край" на сесії міськради 23 вересня висунула пропозицію відсторонити від посади секретаря міської ради Сергія Бойко. Як повідомляв сайт DOZOR, екс-секретар міської ради Сергій Бойко вважає, що його звільнили з порушеннями регламенту, тому звернувся з позовом до Ленінського суду.

Переглядiв: 1013