На Тарковського троє невідомих намагалися наїхати на поліцейського

05.05.2017 08:43
image

В обласному центрі на вулиці Тарковського троє невідомих, які пересувалися на авто, спробували наїхати на поліцейського під час перевірки автівки. Про це сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.  

«Сьогодні близько 10:00 на вулиці Тарковського при перевірці одного з транспортних засобів троє невідомих осіб, що знаходились у салоні, спробували чинити опір правоохоронцям. Особи спробували здійснити наїзд на поліцейського, але це їм не вдалося. В результаті на місці події правоохоронцями було застосовано спецзахист. Особи, що знаходилися в салоні, перебувають у розшуку. Наразі в області триває план «перехват», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.

За інформацією сайту DOZOR з власних джерел, дані особи можуть бути причетними до скоєння розбійного нападу вчора у ценрі Кіровограда. 

Нагадаємо, вчора на вулиці Великій Перспективній перед будівлею міської ради невідомі в масках на автомобілі напали на водія автомобіля “SsangYong”.  Злочинці розбили скло, вивели з автівки водія автомобіля, вдарили його по обличчю та викрали з салону барсетку, в якій знаходилися гроші. У Кіровограді оголошено план «перехват».

Переглядiв: 2868