На трасі Кіровоградщини знайшли тяжко травмованого учасника ДТП

12.08.2020 09:20

На Кіровоградщині на автодорозі між селами Цвітне та Красносілля Олександрівського району невідомі збили чоловіка. Про це медіапорталу DOZOR розповіла сестра потерпілого Тетяна Гнидка.

Відомо, що травми отримав 29-річний житель села Юхимове Знам'янського району Ігор Макаров.

«2 серпня він поїхав по справах із знайомим, але додому не повернувся. Всю ніч його шукала дружина, але так і не знайшла. Наступного дня десь близько 06:00 його знайшли люди на трасі, викликали швидку та поліцію», - розповідає Тетяна Гнидка.

За словами жінки, її брата госпіталізували в Олександрівську районну лікарню в реанімацію. Наступного дня його перевезли в обласну лікарню.

«Він у дуже важкому стані. Щелепа, череп, все розтрощене. Коли він прийшовши до тями сказав, що пам'ятає удари та що його збила машина», - говорить сестра потерпілого.

У поліції області інформацію підтвердили.

«Подія відбулася з 2 на 3 серпня в період часу з 21:00 до 06:30 на автодорозі між селами Цвітне та Красносілля. Інформацію за цим фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань ч.2 ст. 286 ККУ. Проводяться заходи щодо встановлення транспортного засобу за участю якого могла статися дорожньо-транспортна пригода», - зазначили правоохоронці.

Нині чоловік перебуває в обласній лікарні. Щодня на його лікування родина витрачає чимало коштів. Рідні звертаються за допомогою до всіх небайдужих.

«Своїми силами ми зібрали 150 тисяч. Йому зробили операцію на хребті, поставили імпланти. Наступна операція на щелепі, яка коштує ще 40 тисяч. Кожного дня 2-3 тисячі йде на крапельниці», - зазначила Тетяна Гнидка.

Бажаючі можуть переказати кошти за реквізитам: 4149-5001-7053-2975 (Аваль). Контактний телефон - 0990751703 (Тетяна).

Крім цього, усі кому відома будь-яка інформація щодо події можуть звернутися за номером 102.

image
image
Переглядiв: 8310