На Волкова замість лавок, на яких відпочивали п'яниці,  встановили турніки для спортивної молоді (ФОТО)

17.07.2017 15:14

Жителі будинків по вулиці Волкова 28, корп. 4 та 5 були обурені поведінкою місцевих п'яниць, які збиралися на лавках посеред їхнього двору. П'яні вигуки й нецензурна лайка тут починалися з півп'ятої вечора і тривали всю ніч аж до ранку.Усе це людям набридло слухати. Та й багатьом мешканцям потрібно добре виспатись, адже зранку - на роботу. Цей безлад тривав близько п'яти років. Тепер – встановлені турніки для молоді.

"Гучне бешкетування п'яних компаній з раннього ранку до пізньої ночі, особливо непокоїло людей похилого віку. Тому жителі нашого будинку звернулися до Муніципального бюро Стрижакова. Дуже добре, що є такі люди, які звертають увагу навіть на те, який моральний клімат панує у будинку. Здавалося б це дрібниця, але з таких дрібниць складається усе життя. Тепер мешканці дуже задоволені. Бо п'янки припинилися, а молодь займається спортом", - говорить мешканка будинку п'ятого корпусу Ольга Суржан, яка виконує обов'язки завбудинком.   
image
"Раніше бувало прийдеш додому стомлений, хочеш відпочити, спокійно щось почитати, але не можеш зосередитись через гучні матюки. Навіть вночі не можеш спати. І так щодня. Це дуже тяжко витримувати. Я особисто люблю займатися спортом і веду здоровий спосіб життя. Охочих займатися спортом тут багато. Тепер нормальна молодь зможе класно проводити своє дозвілля. До того ж на подвір'ї стане менше сміття, яке залишалося після гульок", - переконаний тамтешній житель Владислав Бєлавін.          
image
image
Переглядiв: 2140