На вулиці Шевченка демонтують «мерський» паркан (ФОТО)

03.04.2017 13:13

image

У центрі Кіровограда на перехресті вулиць Шевченка та Чорновола група робочих почала демонтаж паркану сьогодні, 3 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами робітників, які демонтують огородження, вони є працівниками ТДВ «Ятрань».

«Стоянка тут буде, автостоянка, що ще?! До Андрія Павловича (Райковича, - ред.) звертайтеся, до нього всі питання, чого ви сюди прийшли?», - відповів працівник, який демонтував паркан.

У зв’язку з чим раптово розпочався демонтаж паркану, який вже багато років стоїть на центральній вулиці обласного центру, не змогли відповісти ні в управлінні містобудування та архітектури, ні в управлінні капітального будівництва, ні в земельному управлінні міськради.

 «Мені не відомо про те, що на цьому місці проводиться демонтаж паркану. Але це приватна власність, тому демонтаж паркану проводиться за розпорядження власника цієї ділянки. Цей об’єкт зараз належить ПП «Аркадор», - повідомив начальник управління земельних відносин міськради Родіон Владов.

За даними Єдиного державного реєстру декларацій,  приватне підприємство «Аркадор» є власністю міського голови Кіровограда Андрія Райковича, зокрема,  за декларацією 2016 року.

image

image

image

image

image

Переглядiв: 2080