На зарплати освітян у Кропивницькому виділять 10 мільйонів

05.03.2020 11:55
image

На заробітні плати педагогічних працівників обласного центру додадуть 10 мільйонів 120 тисяч гривень за рахунок державної субвенції. Відповідний проект рішення підтримали депутати під час сесії міської ради сьогодні, 5 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової,  планується збільшити обсяги субвенції з державного бюджету на 10 мільйонів 887 тисяч гривень. По управлінню освіти пропонується додати 10 мільйонів  120 тисяч освітньої субвенції для оплати праці педагогічним працівникам. Крім цього, планується перерозподілити кошти освітньої субвенції на протипожежні заходи, По управлінню охорони здоров’я планується залучити субвенцію на лікування хворих методом гемодіалізу. На ці потреби додадуть 620 тисяч гривень.  

Також на виконання доручення голови ОДА щодо співфінансування 500 тисяч гривень на реконструкцію приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Крім цього, пропонується привести у відповідність бюджету розвитку і перерозподілити кошти по низці профільних управлінь міської ради.

Переглядiв: 595