На затриманого по справі Діани Хріненко поліція вийшла півтора місяці тому

15.08.2019 10:11
image

Начальник обласної поліції Роман Козьяков прокоментував затримання ймовірного вбивці Діани Хріненко сьогодні, 15 серпня, інформує  медіапортал DOZOR.

«Щодо затримання. Згідно отриманої інформації, особа перебувала на території Польщу з порушенням міграційного законодавства.  У результаті отриманої інформації про час і місце перетину кордону працівники поліції почали діяти в рамках ухвали на затримання і доставку для обрання запобіжного заходу. На теперішній час, як ви знаєте, здійснюється розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу», - сказав Козьяков, додавши, що затримання відбулося фактично на кордоні.
«Отримано достатньо  про причетність затриманого чоловіка до вбивства Діани. Термін і час отримання інформації – півтора місяці. Записка, яку підкинули у магазин у Суботцях  (начебто з ім’ям вбивці, - ред.), не має до цього жодного відношення. Тривали дії по перевірці і долученню документів до матеріалів провадження», - говорить голова поліції області.

Тривалий час – від отримання інформації про ймовірного вбивцю до його затримання  - Козьяков пояснив тим, що були відповідні складощі.

«Не тільки все залежить від роботи поліції, а й від інших органів, нашої взаємодії. Наприклад, є об’єктивний час виконання експертизи, перевірки певної інформації», - додав Козьяков.

Які саме докази доводять причетність затриманого чоловіка до вбивства - у поліції не коментують.  Щодо результатів експертизи знайдених рештків вбитої дівчини, Козьяков зазначив, що за інформацією досліджень, мова про згвалтування не йде.

Конкретної відповіді щодо причин настання смерті дівчини наразі також не озвучують. Відомо, що експертиза виявила перелом черепа, зокрема, три пошкодження, згідно з наявними фрагментами скелета.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, затриманого  28-pічного жителя Знам’янського району, якого підозрюють у вбивстві Діани Хріненко, доставили до Ленінського суду м.Кропивницького. Відео дивіться за цим посиланням.

Переглядiв: 3981