Нацгвардієць з Кропивницького разом зі своєю нареченою перемогли у конкурсі «Велике військове весілля» (ФОТО)

28.11.2022 13:20

На знак пошани до захисників, радіо «Байрактар» провели конкурс «Велике військове весілля». Попри все — кохання трапляється. В окопах, в шпиталях, на шикуванні, на фронті та в тилу. Конкурс дає можливість військовим зробити пропозицію у прямому ефірі та послухати наживо пісні улюблених українських зірок. Для участі у конкурсі треба надіслати фото та свою історію кохання. Зі своєю історією кохання кропивницький гвардієць та його наречена увійшли у десятку переможців з поміж сотень інших учасників. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на радіо «Байрактар».

Нацгвардієць Костянтин та його наречена Тетяна надіслали на конкурс свою історію, яка зворушила організаторів конкурсу. Майбутнє подружжя запросили до радіостудії на одруження у прямому ефірі. Під час спілкування з радіоведучими Костянтин і Тетяна розповіли свій шлях кохання тисячам слухачів. Пара обмінялася золотими обручками, які подарувала відома українська ювелірна компанія. Потім, у студії радіо «Байрактар» для переможців виступили відомі українські артисти. Молодятам побажали довгих щасливих років спільного життя, найшвидшої перемоги над ворогом та побільше маленьких українців у їхній родині – донечок і синочків. 

 За словами Костянтина і Тетяни, одруження у прямому ефірі стало для них захоплюючою яскравою подією, яка назавжди залишиться у пам'яті. Теплі побажання, шанобливе ставлення від усіх організаторів, популярні пісні у виконанні улюблених артистів наживо, чудові спільні фото – таким було незвичайне і щасливе одруження Кості і Тетянки. А ось власне, історія – переможець:

20-річний нацгвардієць Костянтин та 18-річна Тетяна – віднині щасливі заручені. Познайомились у соцмережах, хоча жили зовсім поруч – у сусідніх селах. Можливо, й бачились колись мигцем, але проходили і не помічали одне одного. Часте спілкування у соціальних мережах дозволило молодим людям зрозуміти: вони – половинки одного цілого. Незабаром – перше побачення, прогулянки, походи у кіно. Костя зізнається, коли вперше побачив свою кохану, одразу подумав - рідна людина.  Після початку повномасштабної війни у Костянтина через щільний службовий графік стало набагато менше часу для побачень, проте почуття між закоханими стали ще міцнішими. Бажання запропонувати коханій дівчині руку і серце виникло у Кості давно. Та переживав, чи згодиться Тетяна на пропозицію стати дружиною. Коли нарешті, затамувавши подих від шаленого хвилювання, він сказав: «Чи згодна бути моєю назавжди?» і почув жадане «Так», світ розквів і забуяв яскравими барвами. Серця закоханих забилися в унісон, їх прекрасний союз віднині став ще міцнішим, ще палкішим!

«Я люблю свою Тетянку за красу, за розум, за добре серце. Я обожнюю її розкішне волосся кольору стиглої пшениці. Вона завжди розуміє мене, а я – її. Тетяна підтримує мене завжди і у всьому. Знати, що на тебе чекає кохана, молиться за тебе – дуже важливо для військової людини. Я – дуже щасливий! Моя любов да неї росте з кожним днем, як і жага до перемоги!», - гвардієць про свою дружину.

Переглядiв: 2426