Начальника Льотної академії у Кропивницькому звільнили

06.03.2021 06:12

Начальник Льотної академії НАУ Сергій Неділько звільнений з посади. Відповідну інформацію підтвердили у виші, інформує медіапортал DOZOR.

Так, нині т. в.о начальника закладу є Олександр Чумак - доктор юридичних наук, заслужений юрист України та заступник начальника академії з економічної та адміністративно-фінансової роботи.

У коментарі медіапорталу DOZOR Сергій Неділько зазначив, що не знає про причини звільнення. До слова, у закладі він пропрацював понад 30 років.

У відповідь на журналістський запит з проханням надати копію наказу про звільнення у Національному авіаційному університеті повідомили наступне:

«Наказ про звільнення начальника Льотної академії НАУ Неділька С.М та інформація причин звільнення належить до документів особового складу працівників. Зазначені документи створені не в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, а виданий університетом у правовідносинах, пов’язаних з реалізацією громадянином України права на працю. Тому за визначенням  ст. 1 ЗУ від 13.01.2011 року №2939 «Про доступ до публічної інформації» , не є публічною інформацією», - повідомили у відповідь на запит.
image
Переглядiв: 2087