Національний мультитест проходитиме в тимчасових екзаменаційних центрах Кіровоградщини

13.03.2023 14:46

НМТ відбуватиметься в спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях закладів освіти – тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ), створених у населених пунктах як в Україні, так і за її межами.  Про це повідомляється на сторінці Державної служби якості освіти у Кіровоградській області.

Попередньо заплановано, що НМТ проходитиме у 21 області України та м. Києві. На жаль, наразі неможливо провести НМТ в АР Крим, Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь. Учасники, які не зможуть дістатися до місць проведення основної сесії НМТ, зможуть подати заявки для участі в додатковій або спеціальній сесіях тестування.

Провести основну сесію тестування планується в таких країнах: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія і Швеція.

У додаткову сесію учасники зможуть проходити тестування, окрім згаданих вище країн, також у Фінляндії (м. Гельсінкі) й Люксембурзі (м. Люксембург), США (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та м. Сакраменто, штат Каліфорнія) та Словенії (м. Марібор), Німеччині (м. Берлін), Швейцарії (м. Берн), Туреччині (м. Анкара), Грузії (м. Тбілісі), Греції (м. Афіни), Канаді (м. Едмонтон, м. Торонто).

Ворог продовжує атакувати наші міста, тож, тестування призупинятимуть під час повітряних тривог і продовжуватимуть лише після повернення учасників і працівників ТЕЦ із укриттів.

Переглядiв: 485